Vliegenramen

voorzet-vliegenramen worden van hoogwaardig materiaal gemaakt. De hoogwaardige aluminium profielen kunnen in elke gewenste RAL-kleur gemoffeld worden. De hoeken kunnen zowel met kunststof hoekprofielen gemaakt worden als in verstek met aluminium hoekprofielen. Het uit de VS geïmporteerde vliegengaas vervaardigd van glasfibervezels met dubbele verankeringpunten van de horizontale en verticale draden blijft, eenmaal goed opgespannen, zijn vormvastheid behouden. Het vliegenraam wordt buiten op het raam vast gezet met zo genoemde INOX klikkers. Hierdoor kan het vliegenraam het gehele jaar op het raam blijven zitten en is het tevens zeer gemakkelijk te verwijderen voor de winter of voor onderhoud aan het raam.


inzet-vliegenramen zijn van toepassing als de vaste kader van het raam geen klikkers toe laat. Deze vliegenramen worden in de opening van het raam gezet. Verder voldoet de inzet variant van de vliegenramen aan de zelfde eisen als de voorzet vliegenramen met telkens in verstek gemonteerde hoeken. Ook kan dit vliegenraam eenvoudig weggenomen worden.


Dakraamvliegenramen voor dakramen, zoals Velux en Roto bieden wij als oplossing een rolvliegenraam of een plissévliegenraam.