Vliegendeuren

vliegendeuren worden van hoogwaardig materiaal gemaakt. De hoogwaardige aluminium profielen kunnen in elke gewenste RAL-kleur gemoffeld worden. Het uit de VS geïmporteerde vliegengaas vervaardigd van glasfibervezels met dubbele verankeringpunten van de horizontale en verticale draden blijft, eenmaal goed opgespannen, zijn vormvastheid behouden. Het opendraaiende deel, de vleugel, kan door middel van het verwijderen van de scharnierpinnen in de winter eenvoudig op geborgen worden.

Standaard worden vliegendeuren voorzien van een vaste kader. Deze kader zorgt voor een perfecte sluiting van de deur en voor een betere stabiliteit in gebruik.


Hondenluiken of  kattenluiken kunnen voorzien worden in de onderkant van de  vliegendeur waar een paneel voor stabiliteit en duurzaamheid voorzien is.
De sluitpomp is een optie die genomen kan worden om het gebruikscomfort van de vliegendeur te vergroten. Deze pomp zorgt er voor dat de vliegendeur van zelf dicht gaat, maar kan ook gebruikt worden om de deur op elke gewenste positie open te laten staan.